• Το βιοτικό επίπεδο των ιονίων ανεβαίνει πάμε πάρα πολύ καλά», λέει ο κ.Γαλιατσάτος. ίσως σε κάποιους να είναι έτσι όμως υπάρχουν εργαζόμενοι σε ξενοδοχείο για παράδειγμα που δεν μπορούν ούτε να επιβιώσουν

Είναι σε ένα παράλληλο σύμπαν με αυτό που  ζει ο ελληνικός λαός…


Στέφανος Σαμοίλης – υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονιίων Νήσων σύμβουλος με το συνδυασμο «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΙΟΝΙΟ»

Ανυπότακτο Ιόνιο , επιλεξαμε αυτό το όνομα, μετά από σκέψη γιατί εκφράζει το όχι του 72% των ζακυνθινών και του ιονίου στο μνημόνιο. Του Οχι που μετατράπηκε σε Ναι. Εκφράζει μία πολιτική, που στηρίζεται σε αρχές που δεν τις κάνει κουρελόχαρτο ανάλογα με τη στιγμή και τα συμφέροντα αλλά αγωνίζεται για το καλό της χώρας και της περιφέρειας μας. Θα πρέπει να αντισταθούμε στις μνημονιακές καταστροφικές πολιτικές που 9 χρόνια μαστίζουν τη περιφέρεια μας.
Η περιφέρεια και η διοικήσει Γαλιατσάτου έκανε μαζί με τη κολοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ το μακρύ χέρι της κυβέρνησης.
Διαχειρίζεται βέβαια και τα ευρωπαϊκά προγράμματα και επέτυχε τα λιγότερα. Σε όλη την Ελλάδα έχουν εγκριθεί 180 εκατομμύρια η περιφέρεια ιονίων νήσων πήρε 1 εκατομμύριο μόνο. Αυτό είναι καταστροφικό για τη περιφέρεια μας.
Η ουσία είναι με ποια πλευρά με ποια πολιτική τάσσεσαι…. Τάσσεσαι με τη πλευρά του αγώνα να καλυτερέψεις νοσοκομεία, παιδεία κλπ ή τάσσεσαι με τη πλευρά των μνημονίων;
Πολιτικά ανήκω στη Λαϊκή Ενότητα, κατεβαίνω με το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΙΟΝΙΟ, υποψήφιος περιφερειάρχης
Ο δύσκολος δρόμος είναι ο δρόμος που βιώνει ο πολίτης του ιονίου. Κάθε μήνα τρέχει πίσω από τους λογαριασμούς να πληρώσει, να μεγαλώσει τα παιδιά του να τα σπουδάσει…. Είναι και ένα μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας που δεν έχει ούτε ρεύμα.
Αυτά δεν μπορούμε να τα ξεχνάμε ούτε ως περιφέρεια αλλά ούτε ως κυβέρνηση.
Το δημόσιο χρέος έχει εκτιναχθεί στα ύψη.. δυστυχώς η σημερινή περιφερειακή αρχή δεν στάθηκε καθαρή και ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, δεν άνοιξε το στόμα της να πει τίποτα.
Δυστυχώς η περιφερειακή αρχή του κου Γαλιατσάτου αλλά και οι προηγούμενες, οπότε εφάρμοσαν το πρόγραμμα τους, όπως και τώρα της κ.Κράτσα παλεύουν απλά για τη καρέκλα. Εμείς παλεύουμε για τους πολίτες του ιονίου, για να δουν την ανάπτυξη.
«Το βιοτικό επίπεδο των ιονίων ανεβαίνει πάμε πάρα πολύ καλά», λέει ο κ.Γαλιατσάτος. ίσως σε κάποιους να είναι έτσι όμως υπάρχουν εργαζόμενοι σε ξενοδοχείο για παράδειγμα που δεν μπορούν ούτε να επιβιώσουν
Είναι σε ένα παράλληλο σύμπαν με αυτό που  ζει ο ελληνικός λαός.