Η «ΒΙΑ» , ΟΙ «ΚΟΥΚΚΟΥΛΕΣ» ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ» ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Μαφιόζικη επίθεση από δύο κουκουλοφόρους την Τετάρτη στο γραφείο του προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κεφαλονιάς Θεόδωρου Καλογερόπουλου, τον οποίο και ξυλοκόπησαν άγρια.

Οι αδίστακτοι κουκουλοφόροι προέβησαν στην πρωτοφανή αυτή επίθεση την ώρα που στο γραφείο του Θ. Καλογερόπουλου βρίσκονταν και πολίτες. Ο Θ. Καλογερόπουλος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.
Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κεφαλονιάς αναφέρει:

“Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή καταδικάζουν απερίφραστα την άνανδρη και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της μικρής μας κοινωνίας επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον του Προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας κ Θεόδωρου Καλογερόπουλου.
Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς καλεί άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους να διαλευκάνουν την υπόθεση , να οδηγήσουν τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στην δικαιοσύνη , να έχουν αυστηρή τιμωρία , έτσι ώστε τα κυκλώματα της τρομοκρατίας του τραμπουκισμού και των περιφερόμενων κουκουλοφόρων να λάβουν το μήνυμα ότι η Κεφαλονιά είναι νησί και κοινωνία που δεν ανέχεται τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές.
Οι υπάλληλοι του Δήμου μας που από διάφορα κυκλώματα έχουν βρεθεί τελευταία στο στόχαστρο , θα έχουν την πλήρη στήριξη της Δημοτικής Αρχής αλλά και σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας.
Οι κουκουλοφόροι και τα κυκλώματά τους πρέπει να πάρουν άμεση και σκληρή απάντηση τόσο από τις διωκτικές αρχές και την δικαιοσύνη όσο και από το σύνολο των συμπολιτών μας.
Η Κεφαλονιά και το Αργοστόλι θα παραμείνουν ειρηνικές κοινωνίες. Η Κεφαλονιά και το Αργοστόλι δεν πρόκειται να υιοθετήσουν τα »ΝΕΑ ΗΘΗ» που προσπαθούν κάποιοι να επιβάλλουν γιατί αυτά δεν »ΧΩΡΟΥΝ» στην όμορφη και ειρηνική πατρίδα μας.
Η Δημοτική Αρχή , η Τεχνική μας Υπηρεσία , τα στελέχη και οι υπάλληλοι του Δήμου μας μαζί με τους πολίτες , όχι μόνο δεν τρομοκρατούνται αλλά απεναντίας θυμώνουν και με μεγαλύτερη ένταση και ταχύτητες θα ολοκληρώσουν την αποστολή τους που είναι η ολοκλήρωση των έργων και η εξυπηρέτηση της καθημερινότητας του πολίτη.
Η «ΒΙΑ» , ΟΙ «ΚΟΥΚΚΟΥΛΕΣ» ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ» ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.”

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *